logo jo png
termekcsoport png

Az OrganiCare termékcsalád létrejötte folyamatos felméréseink eredménye, melyekből világosan kiderült, hogy az emberek szeretnének újra közelebb kerülni a természethez, ahol az értékes növények gyógyító ereje mindig is rendelkezésre állt, csak mára eltávolodtunk tőlük. Most visszaviszünk téged a gyökerekhez: a növények erejét és tisztaságát rendkívül finom illatba burkolva, elegánsan letisztult csomagolásba zártuk, így segítjük bőröd, hajad természetes állapotának helyreállítását.

kez jpg

Az értékes hatóanyagok kinyerése pontosan meghatározott és gondosan ellenőrzött folyamat eredménye. Az aloe vera leveleit kézzel szüreteljük, majd 2 órán belül egyenként megmossuk, és kézzel felvágjuk, hogy kinyerve a gélt, az meg tudja őrizni frissességét és nyugtató, puhító hatását. Miután kinyertük a növényekből a hatóanyagokat, meghatározott sorrendben összekeverjük őket, majd hagyjuk, hogy 2-3 héten keresztül összeérjenek. Ennek a tradicionális gyártási módszernek köszönhetően nem használunk semmilyen kémiai segédanyagot. A teljes gyártási folyamat alacsony hőmérsékleten zajlik, ezáltal az értékes aktív összetevők hatását 100%-ban meg tudjuk őrizni, igen magas minőségű termékeket kapva így. Ez a gondos előállítási folyamat sok kézi munkát és törődést igényel, de az a rendkívüli tisztaság és hatékonyság, melyet végeredményként élvezhetünk, önmagáért beszél. A gyártási folyamat minden lépése szigorú ellenőrzés alatt zajlik, biokozmetikumaink minősítését az Ecogruppo Italia végzi.

shutterstock 71291347 jpg
Biokozmetikumaink aktív összetevőink 99%-a közvetlenül biofarmokról kerül termékeinkbe. Kézi szüretelésünk során olyan gyógynövényeket válogattunk össze, melyek napi szinten nyugtatják, táplálják bőrödet, ápolják, segítik hajad egészséges növekedését. Hatóanyagaink közül a legfontosabbak: az aloe vera, az olívaolaj, a búzacsíraolaj, a levendula, a rozmaring és shea-vaj. Az aloe vera sokrétű hatását már évezredek óta kiaknázzák a tradicionális gyógyászatban. Sebgyógyító, gátolja a baktériumok, vírusok, gombák szaporodását, csökkenti a gyulladást, megnyugtatja, táplálja, hidratálja az igénybe vett és irritált bőrt, késleltetheti annak öregedését. Az olívaolajnak és búzacsíraolajnak kiemelkedő szerepe van a bőr megújításában, rugalmasságának helyreállításában. A shea-vaj beindítja a bőr öngyógyító képességét, hosszan tartó hidratáló hatást biztosít. A levendula rendkívül jó izomlazító, nyugtató. A rozmaring többek között serkenti a haj egészséges növekedését.

 
Az OrganiCare kozmetikai termékcsalád fő hatóanyagai az aloe vera, búzacsíraolaj, levendula, rozmaring és Shea vaj. E gyógynövények erejét és tisztaságát egy különösen finom illattal, elegáns csomagolásba zártuk, így segítve bőröd és hajad természetes állapotának helyreállítását.
szurke kepek jpg
HairConditioner png
tökéletes kiegészítője samponunknak. Gyengéden ápolja, erősíti és védi a hajat hajmosás után. Értékes tápanyagai puhává, ragyogóvá és könnyen kifésülhetővé varázsolják azt.
Shampoo png
gyengéden tisztítja és védi a fejbőrt és hajat mindazoktól a szennyeződésektől, melyeket a napi stressz és a minket érő káros külső hatások okoznak. Minden típusú hajra alkalmazható, akár mindennapos használatra, gyermekeknek is.
BodyLotion png
gyorsan beszívódik, megnyugtatja, védi, tápanyagokkal látja el az igénybe vett bőrt, hosszú időre puhává, bársonyossá, rugalmassá varázsolva azt. Egész testfelületen alkalmazható.
Bath&Shower png
gyengéden tisztítja, védi és ápolja a bőrt tusolás, illetve fürdés közben, kellemes frissességgel töltve fel a család minden tagját.
kez jpg
Az OrganiCare mentol- és fluormentes biofogkrémei az egész család, így a gyerekek, sőt a homeopátiás kezelésben részesülők számára is ideálisak a napi szájápolásra. Elérhető aloe verás és fehéragyagos változatban, az egész család számára.
fogremes jpg
Fogkeremek try png

ORGANICARE ALOE FOGKRÉM
aloe verát, mályvát és eukaliptuszt tartalmazó fogkrém, mely frissítő, gyulladáscsökkentő hatású, így amellett, hogy kíméletesen tisztítja a fogakat, megnyugtatja a gyulladt fogínyt is.

ORGANICARE FEHÉR AGYAGOS FOGKRÉM
kellemes citrom- és zsályaízű, fehér agyagos fogkrém, mely fertőtlenítő és fehérítő hatású, így tökéletes megoldást nyújt, ha az alapos tisztítás mellett a fogak szépsége is fontos számodra.

A természet patikájának legkiválóbb gyógynövényeit – az aloe verát, az olívaolajat, a mentolt, a kámfort, a kamillát, a zsályát, a rozmaringot, az ördögcsáklyát és a hegyi árnikát – praktikus, golyós kiszerelésű flakonba zártuk, hogy bármikor kéznél legyen ez az elsősegélybalzsam.

 

rescue jpg
RescueGel+ png
Azonnal érezhető enyhülést hoz a reumás fájdalmakra, izomgörcsökre, húzódásokra. Mindamellett kirándulásokon, nyaralásokon is ideális, hiszen hűsíti, megnyugtatja a napon megégett bőrt, emellett csökkenti a csípések okozta fájdalmat is.